- 1 ROZEN KORE
- KREMA
- 1,5 l MLIJEKA
- 4 Pudinga vanilija Dolcela
- 10 v.žl. ŠEĆERA
- 25 dkg MASLACA
- 25 dkg šećera u prahu Dolcela
- 1 RIBANA KORICA LIMUNA
- VOĆNA KREMA
- 25 dkg VOĆA
- 14 v.žl. ŠEĆERA
- 1 l i 200 ml Prirodne izvorske vode Studena
- 1 Pudinga vanilija Dolcela
- 4 v.žl. Gussnel Dolcela (gustin)
- 1 LIMUN ( cijeđen sok)
- I JOŠ ŠLAG ZA UKRAŠAVANJE
Priprema
1.
KREMA:
Ukuhati puding s 1,5 l mljeka i šećerom,te ostaviti da se prohladi. U mlaku kremu tj puding umutiti ostale sastojke margarin, šećer u prahu i ribanu koricu jednog limuna.
Ukuhati puding s 1,5 l mljeka i šećerom,te ostaviti da se prohladi. U mlaku kremu tj puding umutiti ostale sastojke margarin, šećer u prahu i ribanu koricu jednog limuna.
2.
VOĆNA KREMA:
Krupnije voće narezati prije kuhanja.
Voće kuhati na laganoj vatri, u 1 l vode sa šećerom i sokom jednog limuna.
Kad voće omekša i kad se šećer rastopi sve izmiksati štapnim mikserom.
Krupnije voće narezati prije kuhanja.
Voće kuhati na laganoj vatri, u 1 l vode sa šećerom i sokom jednog limuna.
Kad voće omekša i kad se šećer rastopi sve izmiksati štapnim mikserom.
3.
U posebnoj zdjelici razmutiti pudig i gustin sa 200 ml vode, te tu smjesu ulijte u voće. Kuhati dok se ne zgusne.
4.
FILANJE:
Svaku koru filujete, samo svaku 2 ili 3 koru voćnom kremom.
primjer. kora, vanilin krema, kora, voćna krema, kora, vanilin krema, kora, vanilin krema, kora, voćna krema itd. dok ne potrošite kremu. iliti netko koru.
Svaku koru filujete, samo svaku 2 ili 3 koru voćnom kremom.
primjer. kora, vanilin krema, kora, voćna krema, kora, vanilin krema, kora, vanilin krema, kora, voćna krema itd. dok ne potrošite kremu. iliti netko koru.
5.
I TO JE TO!!
0 komentari