"

nedjelja, 28. veljače 2016.

Rozen Pleasure

Sastojci

  • 1 ROZEN KORE
  • KREMA
  • 1,5 l MLIJEKA
  • 4 Pudinga vanilija Dolcela
  • 10 v.žl. ŠEĆERA
  • 25 dkg MASLACA
  • 25 dkg šećera u prahu Dolcela
  • 1 RIBANA KORICA LIMUNA
  • VOĆNA KREMA
  • 25 dkg VOĆA
  • 14 v.žl. ŠEĆERA
  • 1 l i 200 ml Prirodne izvorske vode Studena
  • 1 Pudinga vanilija Dolcela
  • 4 v.žl. Gussnel Dolcela (gustin)
  • 1 LIMUN ( cijeđen sok)
  • I JOŠ ŠLAG ZA UKRAŠAVANJE 

Priprema


1.

KREMA:
Ukuhati puding s 1,5 l mljeka i šećerom,te ostaviti da se prohladi. U mlaku kremu tj puding umutiti ostale sastojke margarin, šećer u prahu i ribanu koricu jednog limuna.

2.

VOĆNA KREMA:
Krupnije voće narezati prije kuhanja. 
Voće kuhati na laganoj vatri, u 1 l vode sa šećerom i sokom jednog limuna.
Kad voće omekša i kad se šećer rastopi sve izmiksati štapnim mikserom.


3.

U posebnoj zdjelici razmutiti pudig i gustin sa 200 ml vode, te tu smjesu ulijte u voće. Kuhati dok se ne zgusne.


4.

FILANJE:
Svaku koru filujete, samo svaku 2 ili 3 koru voćnom kremom.
primjer. kora, vanilin krema, kora, voćna krema, kora, vanilin krema, kora, vanilin krema, kora, voćna krema itd. dok ne potrošite kremu. iliti netko koru.

5.

I TO JE TO!!

0 komentari