- 6 supenih kašika kokosovog brašna (pravog)
- 6 supenih kašika svinjske masti - verovatno može i omekšali maslac
- 2kom jaja
- 2 supene kašike meda
- 1 kašičica cimeta
- 1/2 kašičice đumbira
- par kapi arome vanile
- 1/2 kašičice sode bikarbone
- 1/4 kašičice jabukovog sirćeta
- opciono 3 štangle čokolade otopljene sa kašičicom maslaca
Priprema
1.
Ostaviti svinjsku mast da malko omekša pa pomešati sa ostalim sastojcima.
2.
Ostaviti kratko da se stisne.
3.
Vaditi keksiće, moja smesa je bila malo ređa, pa sam ih vadila kašikom u silikonski kalup za mafine.
4.
Peći u rerni na 200C 15-tak minuta
5.
Po želji preliti otopljenom čokoladom i maslacom.
0 komentari