Sastojci:
- 400 g mlijeka u prahu
- 400 g kokosa vrećica Dolcela
- 300 g šećera
- 250 g margarina
- 1 Vanilin šećer Dolcela
- 150 ml vode
- 100 g lješnjaka
- 60 g petit keksa
Priprema:
1. Vodu, šećer i vanilin šećer prokuhajte, maknite s vatre i postupno umiješavajte mlijeko u prahu, polovicu kokosovog brašna te mljevene kekse.
2. Smjesu ostavite da se malo ohladi, a zatim umiješajte margarin. Masu dobro izradite i ohladite.
3. Formirajte kuglice tako da u sredinu svake kuglice stavite prethodno popečen i oguljen lješnjak.Posluživanje
Kuglice uvaljajte u kokosovo brašno i položite ih u papirnate košarice.Savjet
Umjesto lješnjaka možete staviti i popečeni badem, pa ga po njemu možete i oblikovati.
0 komentari